Home / News / 37% monlcer donsjacks van Amerikaanse bedrijven gebruiken AI

37% monlcer donsjacks van Amerikaanse bedrijven gebruiken AI

20 belangrijke zakelijke bevindingen

moncler jassen dames Volgens Accenture zal meer dan de helft van uw klanten over vijf jaar uw diensten selecteren op basis van uw AI in plaats van uw traditionele merk. Kunstmatige intelligentie is de definitieve technologie van de 21e eeuw. Alle bedrijven van elke omvang, in elke branche zullen worden beïnvloed door AI. Forrester Moncler Sale voorspelt een toename van AI-investeringen met 300% in 2017 in Moncler Outlet vergelijking met 2016 en IDC gelooft dat AI in 2020 een markt van $ 47 miljard zal zijn. moncler jassen dames

moncler jas heren sale Om de AI-revolutie in het bedrijfsleven beter te begrijpen, verzamelde Salesforce Research inzichten uit eerdere onderzoeken, waarbij input werd verzameld van 10.800 respondenten uit verkoop-, service- en marketingleiders en 7.000 consumenten en zakelijke kopers over de hele wereld. Het rapport belicht bestaande en toekomstige vraag- en use cases van AI in het bedrijfsleven. moncler jas heren sale

moncler sale AI stapt in de schijnwerpers van de bedrijfsstrategie: terwijl een minderheid van bedrijven momenteel AI gebruikt, is interesse in de technologie (machine learning, deep learning, natuurlijke taalverwerking, slimme data-ontdekking, enz.) Alomtegenwoordig en is de geplande acceptatie sterk. moncler sale

1. 37% monlcer donsjacks van Amerikaanse bedrijven gebruiken AI, en 22% zijn pilootoplossingen.

moncler jas outlet 5. Slechts 12% van de klantenserviceteams en 18% van de verkoopteams beoordeelt hun vermogen om gedurende de gehele levenscyclus van de klant inzichten te verzamelen als uitstekend of uitstekend. moncler jas outlet

moncler jas sale 6. 58% van de consumenten is bereid om persoonlijke gegevens te delen in ruil voor een persoonlijke winkelervaring of online winkelervaring. moncler jas sale

moncler jas dames Loyaliteitstrends versnellen de AI-revolutie: een belangrijke goedkope Moncler-verkoopcomponent van het tijdperk van de klant is keuze. Het slagveld is niet gebaseerd op goedkope moncler jassen, servicekwaliteit en klantervaring. moncler jas dames

2018 moncler 7. De helft van de consumenten zal overstappen van merken die niet op hun behoeften anticiperen. 2018 moncler

8. 72% van de zakelijke kopers gaat overstappen van een merk dat ze behandelt als een nummer.

moncler dames AI use cases overspannen verkoop, service en marketing: AI heeft het potentieel om net zo alomtegenwoordig te worden als elektriciteit of cloud computing. Alle bedrijfstakken beginnen AI te zien als technologie die de betrokkenheid van klanten kan verbeteren, de productiviteit van medewerkers kan verbeteren en uiteindelijk digitale transformatie en bedrijfsgroei (omzet) kan versnellen. moncler dames

moncler jassen heren 9. Top 3 use cases voor AI in het bedrijfsleven is: lead scoring voor sales en marketing, verkoopprognoses en optimalisatie van customer service workflows. moncler jassen heren

moncler outlet Maak je of koop je? 82% van de IT-teams zegt dat ze een vaardighedenkloof in de gegevenswetenschap hebben of anticiperen op een dergelijke vaardigheidskloof binnen twee jaar. Veel bedrijven hebben een uitdagende vaardighedenkloof geïdentificeerd bij de implementatie van AI in hun bedrijf. verkoop de uitdaging om een ​​volledig team van datawetenschappers in te huren. ‘Er is een belangrijke beslissing voor bedrijven om een ​​evenwicht te vinden tussen de noodzaak om hun differentiator te hebben en de noodzaak om een ​​strijd aan te gaan voor data science-competentie. Salesforce Research moncler outlet

10. Goed presterende verkoopteams hebben een 3,1x grotere kans dan moncler online bij presterende teams om op dit moment AI te gebruiken of zijn van plan dit in de komende 12 maanden te doen.

11. 75% van de verkoopteams richten zich op het ontwikkelen en / of leveren van gepersonaliseerde, prescriptieve en zelfs anticiperende verkoopprocessen.

moncler jassen heren sale Hoe kun je rijden voor AI? Slechts 23% van de zakelijke gebruikers met interesse in AI zegt dat ze volledig vertrouwen hebben in de capaciteit / bandbreedte van hun werknemers om een ​​AI-bedrijfsstrategie uit te voeren. Zakelijke gebruikers moeten er zeker van zijn dat AI waarde toevoegt en hen helpt nauwere contacten met klanten aan te gaan, in plaats van een op technologie gebaseerde hindernis toe te voegen aan hun dagelijkse taken. Om acceptatie door het hele bedrijf heen te stimuleren, moeten evangelisten zakelijke gebruikers laten zien hoe kooparbeiders AI waarde toevoegt en een betekenisvol dieper engagement aangaat. Salesforce Research moncler jassen heren sale

moncler nederland 15. 65% van de klantenserviceteams zijn gefocust op persoonlijke service-interacties. moncler nederland

16. 62% van de klantenserviceteams ontwikkelt een proactieve klantenservice.

17. Hoogwaardige serviceteams hebben een 2x grotere kans om te zeggen dat AI in 2020 een transformerende of substantiële impact zal hebben op hun werkwijzen.

moncler outlet sale 19. Slechts 16% van de sales, service en marketingexecs zeggen dat ze hun processen volledig hebben gedefinieerd om de uitkomsten van de AI-analyse in te bedden in hun bedrijfspraktijken. moncler outlet sale

Waar moet je AI toepassen? AI kan zeker een rol spelen voor bedrijven die https://www.monclerjassenoutlet.nl hoge klantverwachtingen willen waarmaken. Maar het herkennen van het potentieel van AI is niet genoeg. Om goedkope moncler jassen echte waarde te geven, moeten goedkope monclerbedrijven zorgvuldig onderzoeken hoe de technologie in hun specifieke bedrijfsprocessen past. Salesforce Research

moncler jassen dames sale 20. Slechts 23% van de zakelijke gebruikers met interesse in AI zegt dat ze volledig vertrouwen hebben in de capaciteit / bandbreedte van hun werknemers om een ​​AI-bedrijfsstrategie uit te voeren. moncler jassen dames sale

moncler heren De kracht van AI is het vermogen om meer kennis te vergaren uit gegevens en om verkoop-, service- en marketingintelligentie te vergroten om het vermogen van een bedrijf om de prestaties en ervaring van belanghebbenden (werknemers, partners en klanten) te verbeteren, te versnellen en te versterken. het begin van de AI-revolutie, maar de snelheid van AI-innovatie en -acceptatie is ongekend hoog. Bedrijven die op AI gebaseerde producten en services bouwen, zullen een aanzienlijk concurrentievoordeel hebben: in de nabije toekomst zullen alle bedrijven door AI worden aangedreven moncler heren.

About Bradley Albury

Editor-in-Chief of The Abaconian.

Check Also

Oasis Atlan Farm Provides Organic Options for Abaco

The farm is totally organic because Raymond and Louise are very health conscious and want to encourage people to develop healthy habits. “We do not use any pesticides and we feed our soil with very good stuff so that the produce is very healthy,” stated Raymond. “It can be compared to feeding a child with good nutritious foods or feeding them on candy and junk. If the child eats healthy food it will be healthy, if it eats junk it will be sick.”

Leave a Reply