Home / News / Men det kan også canada goose victoria parka forekomme selv på

Men det kan også canada goose victoria parka forekomme selv på

Forstå Frostbite

canada goose norge Under skiferien kan lang eksponering canada goose outlet for kaldt miljø føre til frostbit. En frostbit er en skade som skyldes frysing av huden og underliggende vev. Før du går på ferie, er det viktig å først forstå denne skaden. canada goose norge

Frostbit er vanlig på fingrene, tærne, nesen, ørene, kinnene og haken. Vanligvis er huden utsatt for kaldt vær mest utsatt for frostbit. Men det kan også canada goose victoria parka forekomme selv på hud dekket av hansker eller andre klær.

Når du får frostskader, vil kroppen din utvise symptomer som kald hud https://www.canada-goose-jakker.com og prikkende følelse; canada goose jakke nummenhet; rød, hvit, blåaktig hvit eller gråaktig gul hud; hard eller voksaktig utseende hud; og muskelstivhet.

canada goose i norge En årsak til frostskader har uegnet klær. Når klærne dine ikke beskytter deg mot ekstrem kulde eller det er for stramt, er sjansen for å bli frostbit høy. canada goose i norge

canada goose jakke En annen årsak er lang eksponering for kaldt miljø. canada goose dame En temperatur så lav som 15 C til 27 C øker risikoen for frostskader på mindre enn 30 minutter. canada goose jakke

Til slutt, ved å berøre materialer som is, forkjølelsespakninger eller frosset metall, fører det til denne skaden.

canada goose salg Først begrense tiden din å holde ute i kaldt vær. Vær oppdatert med værmeldinger og vindavkjøling. Eksponert hud kan utvikle frostskader i løpet av minutter under disse ekstreme forholdene. canada goose salg

canada goose norge nettbutikk For det andre, bruk passende klær. Enda viktigere, endre våte klær (som hansker, hatter og sokker) så snart som mulig. canada goose norge nettbutikk

canada goose billig Tredje, canada goose victoria vær klar. Når du reiser i kaldt vær, bære nødforsyninger og varme klær i tilfelle du blir strandet. Hvis canada goose du er i et fjernt område, fortell andre ruten din og forventet returdato. canada goose billig

canada goose outlet norge For det canada goose jakke dame fjerde, hold deg frisk. Trening. Spis godt balansert måltid og canada goose salg hold deg hydrert. Ikke drikk alkohol før du går utendørs. Alkoholholdige drikker får kroppen til å miste varmen raskere. Hvis du føler deg kald, vil en varm, søt drikk som varm sjokolade hjelpe deg å holde deg varm. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Når det skjer i skitur, kan du utføre følgende førstehjelp. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler Først, sjekk for hypotermi. Tegn inkluderer rystende, slurred tale, døsighet og tap av koordinering. Beskytt også huden din for ytterligere eksponering. Ikke gni canada goose jakker herre det canada goose outlet berørte området. canada goose norge forhandler

canada goose jakke oslo For det andre, vær ut av canada goose jakke herre kulde. Når du er inne igjen, fjern våte klær. Forsiktig oppvarme frostbittede områder ved å suge dem i varmt vann (37 42 C) i 15 til 30 minutter. Hvis det ikke er tilgjengelig termometer, må du prøve vannet ved å plassere en ubeskadiget hånd. Wrap det berørte området for å forhindre dem fra refreezing. Hvis følelsesløp eller smerte forblir under oppvarming canada goose herre eller hvis blærer utvikler seg, er det best å søke nødhjelp. Hvis du er i smerte, ta over tellerens smertestillende midler for å redusere smerte og betennelse. Hvis det er canada goose trillium mulig, gå ikke på frostbårne føtter eller tær. Dette vil skade vevet ytterligere. canada goose jakke oslo

Sjansene canada goose jakker dame for å få frostskader i skiferie er høy, så canada goose norge det er viktig å vite om denne skaden. Til slutt går vi alltid tilbake til ordtaket, ‘forebygging er bedre enn kur.’.

About Bradley Albury

Editor-in-Chief of The Abaconian.

Check Also

Oasis Atlan Farm Provides Organic Options for Abaco

The farm is totally organic because Raymond and Louise are very health conscious and want to encourage people to develop healthy habits. “We do not use any pesticides and we feed our soil with very good stuff so that the produce is very healthy,” stated Raymond. “It can be compared to feeding a child with good nutritious foods or feeding them on candy and junk. If the child eats healthy food it will be healthy, if it eats junk it will be sick.”

Leave a Reply