Home / News / Flyttet kom etter at Roseanne Barr canada goose outlet tweeted

Flyttet kom etter at Roseanne Barr canada goose outlet tweeted

ABC kansler Hit Sitcom ‘Roseanne’ Etter Racist Tweets From Show ‘s Star

canada goose dunjakke ABC avbrød sin hit TV-show ‘Roseanne’ i dag. Flyttet kom etter at Roseanne Barr canada goose outlet tweeted dette for å beskrive langtidssikkerhet til president Obama Valerie Jarrett. Jarrett reagerte senere på MSNBC, og sa: Jeg tror vi må gjøre det canada goose jakker herre til et undervisningsmoment. ‘Roseanne’ har vært en av de høyest nominelle forestillingene gjennom hele sesongen, canada goose jakke dame men det stoppet ikke ABC fra å gripe seg mot sin stjerne. canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler Nå, for å sortere gjennom det som skjedde, går vi nå til canada goose NPRs tv-kritiker Eric Deggans. Og Eric, ABC flyttet veldig canada goose norge fort på dette, ikke sant? https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge forhandler

canada goose salg ERIC DEGGANS, BYLINE: De gjorde det sikkert. canada goose dame Og de syntes å være å sende en melding om at det canada goose salg ikke var rom for rasisme blant stjernene eller deres høyest nominelle forestillinger. Dette var en overraskelse fordi ‘Roseanne’, vekkelsen, canada goose victoria parka var en av de høyest nominelle forestillingene i TV-sesongen like bak ‘The Big Bang Theory’ i totalt sett. canada goose jakke herre Og ABC syntes canada goose trillium å posisjonere det til å være midtpunktet canada canada goose outlet goose jakker dame i deres høstplan, da de snakket med annonsører ved deres presentasjoner i New York tidligere denne måneden. Så det er veldig overraskende at de tok dette trekket. canada goose salg

canada goose norge CORNISH: Kort etter at denne tweeten gikk ut, sendte Roseanne Barr også en annen tweet som sa, jeg beklager Valerie Jarrett og alle amerikanere. Jeg canada goose jakke er virkelig lei meg for å gjøre en dårlig vits om politikken hennes om Valerie Jarrett og hennes utseende. Jeg burde ha kjent bedre. Tilgi meg. Min spøk var i dårlig smak. Hva har vi hørt fra de andre kaste medlemmene? canada goose norge

canada goose billig DEGGANER: Sikker. Så det var flere mennesker knyttet til showet som uttrykte sine meninger her. canada goose billig

canada goose i norge CORNISH: Det var ikke så lenge siden at ABC faktisk canada goose herre var å forsvare vitser på showet, ikke sant? Så hva er endret i atmosfæren som ville canada goose victoria ha et gigantisk selskap som dette gjør et slikt trekk så fort, fordi dette var en vellykket eiendom. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk DEGANER: Høyre, vel, dette er forskjellen mellom en linje som ble skrevet og planlagt og virket noe tvetydig og noe som stjernen gjorde bortsett fra showet som ikke var tvetydig i det hele tatt. Og jeg tror på et tidspunkt, ABC trodde det var slags å forsvare showet og at kanskje folk var altfor sterke i hvordan de dømte noen av linjene. Men når du ser hva Roseanne Barr tweeted nylig, er det egentlig ingen annen måte å ta det på. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Vi er på et punkt nå hvor det er så mye sosiale medier og det er så mye politisk konflikt i sosiale medier at vi har nådd et punkt der jeg tror nettverk kan ikke ligge tilbake lenger og la disse kontroversene spille ut. Hvis du husker showet ‘Duck-dynastiet’, sa noen som var en stjerne av det showet noe som folk trodde var homofobisk i et intervju. Og de suspenderte ham, men de avbrød ikke showet. Og de tok ham tilbake, og de syntes å komme forbi den. Nå ser vi ut til å være på et punkt der du ikke kan gjøre noe slikt. Og absolutt valgte ABC ikke å håndtere det på denne måten i denne situasjonen canada goose norge nettbutikk ekte.

About Bradley Albury

Editor-in-Chief of The Abaconian.

Check Also

Oasis Atlan Farm Provides Organic Options for Abaco

The farm is totally organic because Raymond and Louise are very health conscious and want to encourage people to develop healthy habits. “We do not use any pesticides and we feed our soil with very good stuff so that the produce is very healthy,” stated Raymond. “It can be compared to feeding a child with good nutritious foods or feeding them on candy and junk. If the child eats healthy food it will be healthy, if it eats junk it will be sick.”

Leave a Reply